Večstanovanjske zgradbe

Vsak od nas v vsakodnevnem življenju uporablja vrsto ključev: za glavni vhod, nabiralnik, stanovanje, podstreho, klet, skupne prostore, garažo, itd.
Pa je to res nujno? Mi vam ponujamo rešitev, s katero boste zadovoljni in še varni.
 

V skupini Securidev imamo vrsto uspešnih aplikacij za varovanje vašega doma.

Rešitev vaših težav ponujajo DOM, DOM-TITAN, DOM-RONIS, DOM-Metalux, Euro-Elzett, Metalplast, Deny-Fontaine, DOM-CR in Picard-Serrures

Rešitev je sistem generalnega ključa. (master key system – MKS)

Možnosti je več, od enostavnih, bolj varnih, do patentiranih ključev ali pa elektronski cilinder, ki ga lahko povežemo on line ali off line.

Sisteme zaklepanja vam lahko izdelamo v osnovnih variantah cilindrov s 5 pini in posebnim profilom, v varnostni varianti s 6 pini in specialnim profilom, v sistemu t 100, kot tudi v sistemih s patentiranim ključem TITAN ali DOM.
 

Poslovne zgradbe 2

Poslovne zgradbe 3

Poslovne zgradbe 4

Želen sistem najprej določimo v zaklepnem načrtu. Izdelate ga sami, še lažje pa je, da to storite v sodelovanju z našimi strokovnjaki.

V zaklepnem načrtu določimo število vrat z dolžino cilindra na eni strani in število uporabnikov na drugi strani. S pooblastili, kdo odpira kaj dobimo tabelo, ki je osnova za izračun sistema.

Vsi podatki so poslovna tajnost, sistem dobi številčno kodo in kot tak gre pri nas v izdelavo.
 

Poslovne zgradbe 5

Kupec dobi skupaj z sistemom zaklepanja tudi lastniško kartico, ki je osnova za vsa nadaljnja naročila ključev ali razširitve sistema.

Poslovne zgradbe 6

Poslovne zgradbe 7

Poslovne zgradbe 8

Najenostavnejši  je sistem istega ključa. (key alike system – KAS)

Za stanovanje, klet, garažo, morda vikend ali lokal lahko uporabite sistem istega ključa. Po vaših potrebah vam izdelamo več cilindrov različnih velikosti, obešanko, ključavnico za kovinsko omaro ali nabiralnik na isti ključ, zraven pa lahko naročite potrebno število ključev. Tak sistem vedno lahko razširjate. Primeren je za vse prostore, ki jih uporabljate vi in vaša družina.

Poslovne zgradbe 9

Sistem centralnega ključa (central key system – CKS)

Ta sistem je namenjen za glavne vhode v večstanovanjske zgradbe in za druge skupne prostore, kot so na primer kolesarnica, podstrešje in drugo. Vsak stanovalec lahko skupne prostore, ki jih določa načrt zaklepanja, odklene s ključem svojega stanovanja, hkrati pa ne more odklepati drugih stanovanj.

Ta sistem je lahko kombiniran s sistemom istega ključa, tako da vaš ključ, poleg vseh vaših prostorov odklepa še skupne, drugi stanovalci pa odklepajo svoje prostore in skupne, ne pa vaših.
 

Poslovne zgradbe 10

Nadgradnja je zaklepni sistem glavnega ključa. (simple master key system – SMKS)

Ta sistem omogoča, da več prostorov, ki se odklepajo posamično z ločenimi ključi, lahko odklene tudi poseben, tako imenovan GLAVNI ključ.

Imate lokal, ki ga želite odpirati z istim ključem kot stanovanje, pa hkrati ne želite, da bi imel vaš zaposleni vstop v vaše zasebne prostore? V tem primeru je vaš ključ glavni ključ, imate pa še poseben ključ, ki odpira le lokal.

Podobno ravnate tudi v primeru, ko želite, da ima kdo dostop do dela vaše lastnine, ne pa do vseh, recimo ključ od vikenda, garaže in podobno.

Imamo tudi družinsko rešitev za več generacij! Stari starši in otroci imajo v isti hiši vsak svoje gospodinjstvo, vsak svoj sistem istega ključa, ki se med seboj ne odpirajo, obstaja pa še glavni ključ, ki v primeru nuje odpre vse prostore.
 

 Vestanovanjske zgradbe 0

Podobno rešitev ponuja tudi sistem DOM Protector cilinder z elektronskim gumbom za kontrolo pristopa in sisteme zaklepanja

Enostavna montaža:

 • brez kabelskega povezovanja
 • brez vrtanja zidov
 • montaža v obstoječo ključavnico
 • pogon z  majhno baterijo v gumbu, ki jo enostavno zamenjamo.
 • možnost  montaže na glavna vhodna vrata potrjuje tudi  visok varnostni razred IP54

Poslovne zgradbe 13

Poslovne zgradbe 14

Dom Protector je enkraten proizvod visoke kakovosti patentiran do leta 2023.
 
Širok izbor modelov:

 • DOM Protector VdS BZ+
 • DOM Protector Basic/Basic Plus
 • DOM Protecor Online
 • DOM Protector z dvema elektronskima gumboma
 • DOM Protector EE (panik funkcija)
 • DOM Protector DK – demontažni gumb
 • DOM Protector PP (zaščita zasebnosti)
 • DOM Protector FR (ognjeodporen)
 • DOM Protector WR (vodoodporen)


Lahko izbirate med 5 različnimi ključi- transponderji*:

TAC – standardni obesek raznih barv
Clip Tac - nastavek za klasičen ključ
Design Tac – robusten in atraktivno dizajniran obesek
Premium Tac – obesek iz nerjavečega jekla
Kartica

Poslovne zgradbe 15

Poslovne zgradbe 16

Združitev mehaničnih cilindrov  s sistemom zaklepanja dosežemo s  ClipTacom, ker se na glavi klasičnega  ključa nahaja transponder* za DOM Protector.

Ključavnice za vsa vaša vrata

Poleg sistemov zaklepanja vam ponujamo vse vrste ključavnic, tako za lesena,  steklena, PVC ali aluminjasta vrata, železna ali protipožarna vrata, kot tudi protivlomna vrata.  V sistemu vam lahko ponudimo dodatne ključavnice za večjo varnost vašega stanovanja in to na isti ključ kot je vaš trenutni glavni ključ.

Vestanovanjske zgradbe 1

 


 Seznam referenc

 • DIJAŠKI DOM TABOR, Ljubljana
 • GRAND HOTEL UNION, d.d., Ljubljana
 • SKUPNOST LASTNIKOV ULICA HERMANA POTOČNIKA 37, Ljubljana